Algemeen

Elektricien Arnhem

Uw deskundige elektricien Arnhem voor alle technische installaties in Arnhem en omstreken

Soms worden klussen in en om de woning zelfstandig uitgevoerd door particulier. Vaak doet u dit om de kosten zo laag mogelijk te houden. Echter, in de praktijk is het verstandiger om dit door een professionele installateur te laten doen. Aan het werken met elektra zitten namelijk een heleboel risico’s. Slechte installaties kunnen namelijk brand veroorzaken of u kunt zelfs persoonlijk letsel oplopen doordat u een schok krijgt. Dat wilt u niet. Niemand wil persoonlijk letsel en wanneer uw woning of bedrijfspand in de as wordt gelegd wilt u toch ook zeker weten dat u aanspraak kunt maken op de verzekering?

Daarom schakelt u een professionele elektricien. Onze ervaren vakmensen installeren voor u alles wat maar met elektra te maken heeft. Natuurlijk installeren wij groepenkasten (meterkasten), nieuwe apparatuur en uw verlichting.

Wij werken het liefst in een straal van 20 km in en om Arnhem omdat wij u dan de persoonlijke snelle service kunnen bieden die voor u zo belangrijk is. U kunt met alle elektrotechnische klussen bij onze elektricien in Arnhem terecht.

Zoekt u een elektricien in Arnhem?

Het opbouwen van een elektrotechnische installatie is erg ingewikkeld. Ook het detecteren van storingen is werk voor vakmannen. Om gevaar voor uzelf en uw naasten te vermijden maakt u gebruik van de diensten van gecertificeerde elektriciens uit Arnhem en omgeving.

A.S. Technische Installaties heeft zeer veel ervaring en kennis van elektrische apparatuur. Wij zetten onze kennis in om storingen aan uw groepenkast, stopcontact of bijvoorbeeld bedrading te voorkomen of, indien nodig, te verhelpen.

Naast reparaties en onderhoud, kan onze elektricien in Amsterdam ook nieuwe elektrische installaties aanleggen. Denk dan bijvoorbeeld aan het plaatsen van een perilex-aansluiting in uw keuken ten behoeve van de zwaardere elektrische apparatuur. Het ontwikkelen en aanleggen van een verlichtingsplan of het toevoegen van een extra groep in uw meterkast. Onze elektriciens in Arnhem staan voor u klaar in het uitvoeren van uw wensen! U kunt telefonisch contact met ons opnemen via of maak gebruik van ons offerteformulier.

Welke diensten bieden onze elektriciens

Onze elektriciens voeren verschillenden diensten op het gebied van elektra uit. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van stroomstoring of een kortsluiting. Dit zorgt voor veel frustratie omdat het achterhalen van de oorzaak vaak lastig is en u het niet zelf kunt verhelpen. Dit geldt in het bijzonder wanneer het vervangen van de gesprongen stop in de meterkast een blijvend effect heeft. Onze elektricien in Arnhem staat voor u klaar.
Hiernaast helpen onze elektriciens u graag bij de installatie van verschillende elementen in huis of uw bedrijfspand. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van de meterkast of het leggen van kabels. Ook voor het uitbreiden of vervangen van een groepenkast kunt u ons inschakelen.

Voor welke elektra klus bent u momenteel op zoek naar een erkend elektricien? Laat het ons weten zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Wilt u de rust van een professionele installatie. Neem dan contact op met de ervaring en gecertificeerde elektriciens van AS Technische Installaties. Wij hebben de kennis, ervaring en professionele gereedschappen om elke elektra klus vakkundig uit te voeren. We zijn u graag van dienst! U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken door ons reguliere nummer te bellen.