Elektricien Arnhem

Uw deskundige elektricien Arnhem voor alle technische installaties in Arnhem en omstreken

Soms worden klussen in en om de woning zelfstandig uitgevoerd door particulier. Vaak doet u dit om de kosten zo laag mogelijk te houden. Echter, in de praktijk is het verstandiger om dit door een professionele installateur te laten doen. Aan het werken met elektra zitten namelijk een heleboel risico’s. Slechte installaties kunnen namelijk brand veroorzaken of u kunt zelfs persoonlijk letsel oplopen doordat u een schok krijgt. Dat wilt u niet. Niemand wil persoonlijk letsel en wanneer uw woning of bedrijfspand in de as wordt gelegd wilt u toch ook zeker weten dat u aanspraak kunt maken op de verzekering?

Daarom schakelt u een professionele elektricien. Onze ervaren vakmensen installeren voor u alles wat maar met elektra te maken heeft. Natuurlijk installeren wij groepenkasten (meterkasten), nieuwe apparatuur en uw verlichting.

Wij werken het liefst in een straal van 20 km in en om Arnhem omdat wij u dan de persoonlijke snelle service kunnen bieden die voor u zo belangrijk is. Voor alle voorkomende elektrotechnische klussen kunt u bellen met de elektricien in Arnhem via 06 438 94 012 .

U zoekt een elektricien in Arnhem?

Zoek niet verder. U heeft hem gevonden. Het opbouwen van een elektrotechnische installatie is erg ingewikkeld. Ook het detecteren van storingen is werk voor vakmannen. Om gevaar voor uzelf en uw naasten te vermijden maakt u gebruik van de diensten van onze elektriciens in Arnhem en omgeving.

A.S. Technische Installaties heeft meer dan 20 jaar ervaring in de elektrotechniek. Wij hebben veel kennis van elektrische apparatuur hetgeen tot uiting komt in onze diploma’s, certificaten en verplichte scholing en bijscholing. Kennis is nodig om storingen in bijvoorbeeld de bedrading van en naar uw stopcontact of meterkast te voorkomen of, als zich een storing voordoet, te verhelpen.

Onze elektricien in Arnhem kan naast reparatie en onderhoud ook nieuwe elektrische installaties aanleggen. Vaak worden wij gebeld bij storingen in de keuken omdat de ‘stoppen doorslaan’. Dit lossen wij op door een aparte groep aan te leggen in combinatie met een perilex-aansluiting in uw keuken ten behoeve van zware elektrische apparatuur waaronder de kookplaat. Ook voor het ontwerpen en aanleggen van een verlichtingsplan bent u bij AS Technische Installaties aan het juiste adres. Onze elektriciens in Arnhem zijn er om u te helpen! Bel ons gewoon via 06 438 94 012 of stuur ons een aanvraag via het offerteformulier.

Welke werkzaamheden verrichten onze elektriciens?

Onze elektriciens voeren vrijwel alle werkzaamheden uit binnen het brede werkterrein van de elektrotechniek. Wij worden vaak gebeld voor het oplossen van een stroomstoring of kortsluiting in het systeem. Dit komt nooit gelegen en het vinden van een oorzaak is echt speurwerk waarbij aansluitpunt voor aansluitpunt wordt nagelopen. Als een stop in de meterkast blijft doorslaan dan heeft dat een diepere oorzaak; die vinden wij en lossen wij op zodat u de rust heeft van een goed werkende elektrotechnische installatie in Arnhem. Bel AS Technische Installaties, uw elektricien in Arnhem.
Wij helpen u vakkundig bij de uitbreiding van uw bestaande installatie. Wij kunnen onderdelen toevoegen of optimaliseren in uw woning of bedrijfspand. Wij vervangen uw onveilige meterkast en verzorging nieuw leiding werk bij oude woningen.

Bent u op zoek naar een erkend elektricien? Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking en een goed advies.

Wilt u de rust van een professionele installatie. Neem dan contact op met de ervaring en gecertificeerde elektriciens van AS Technische Installaties. Wij hebben de kennis, ervaring en professionele gereedschappen om elke elektra klus vakkundig uit te voeren. We zijn u graag van dienst! U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken door ons reguliere nummer te bellen.