Elektromonteur Arnhem

Voor het signaleren en oplossen van elektrische storingen en kortsluiting belt u de elektromonteur Arnhem en omstreken.

De impact van kortsluiting of een stroomstoring is enorm. In het slechtste geval komt uw onderneming volledig stil te liggen. Het netwerk klapt eruit, computers doen het niet meer en de pin terminal is down. Dat kan u duizenden euro’s per uur kosten en is een risico dat u niet wilt lopen.

Elektromonteur Arnhem en omstreken

Neem contact op met Liander – uw netbeheerder – als de storing in de wijk plaatsvindt. In dat geval hebben dus ook uw buren last van de storing. Voor alle problemen in huis of binnen de muren van uw bedrijf schakelt u A.S. Technische installaties in om de stroomstoring te verhelpen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer energie. Daarom kunt u – in het geval van een storing – dag en nacht een beroep doen op de dienstverlening van uw elektromonteur in Arnhem. Ook in het weekend en op feestdagen!

Wat doet een elektricien?

Een elektromonteur is een specialist in het aanleggen en aanbrengen van elektra in nieuwbouw en bestaande woningen. Tegenwoordig is de regelgeving omtrent elektra verder aangescherpt en daarom is het verstandig om een elektricien in te schakelen.

Van elektra aanleggen tot het vervangen van uw groepenkast. Wij zijn er voor alle klussen op het gebied van elektra. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring als elektromonteur en wij werken alleen met de beste materialen zodat u kunt vertrouwen op uw installatie. Naast het aanleggen van elektra in woningen kunnen wij u ook helpen met professionele elektrotechnische installaties. Dit doen wij voor de detailhandel maar ook voor grote ondernemingen. Denk daarbij aan krachtstroom aansluitingen. Bel voor meer informatie of maak gebruik van ons offerte formulier.

Groepenkast uitbreiden of vervangen?

Omdat de groepenkast het centrale punt is van waaruit de stroomvoorziening bij u thuis of op het werk plaats vindt is het van het grootste belang dat alles perfect functioneert.

AS Elektromonteur Arnhem zorgt ervoor dat de groepenkast uiterst professioneel wordt uitgebreid of vervangen. Als u dat wilt dan adviseren wij u welk soort groepenkast het beste past op uw gebruiksdoelen.

Een stroomstoring komt nooit gelegen!

Het aanleggen van elektra is ons vak. Elektromonteur Arnhem A.S. Technische Installaties is uw totaal leverancier op het gebied van elektra en het aanleggen van elektrische installaties. Wij werken voor particuliere en voor zakelijke opdrachtgevers.

Als u twijfelt over de betrouwbaarheid van uw elektrische installatie dan moet u zeker niet zelf gaan klussen. Gun uzelf de rust en schakel de hulp in van een specialist! Onze elektromonteurs komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en u zo nodig te helpen met het oplossen van het probleem.

Ook voor installatiewerk in de detailhandel en de utiliteit .. uw elektromonteur in Arnhem