Elektricien Nijmegen

Gun uzelf de rust van een professionele elektrische installatie door onze elektricien Nijmegen.

Iedereen maakt elke dag gebruik van stroom. We merken pas hoe belangrijk elektriciteit is op het moment dat het er niet meer is. Om vandaag, morgen en op lange termijn veilig en betrouwbaar toegang te hebben tot elektriciteit maakt u gebruik van de diensten van onze elektriciens uit Nijmegen en omgeving. Wij verzorgen al uw klussen op het gebied van elektriciteit dus van het aanleggen van nieuwe stopcontacten en een aardlekschakelaar tot de installatie en inrichting van zeer professionele meterkasten.

Loop niet langer het risico en laat als klusser het elektro aan ons over. Het is het niet waard om blijvend letsel op te lopen door een stroomstoot. Zelf knutselen met stroomdraden is natuurlijk levensgevaarlijk. Onze elektriciens zijn allemaal goed opgeleid en ervaren. Zei beschikken over de noodzakelijke certificaten. A.S. Technische Installaties heeft bijna 20 jaar ervaring en is al die tijd als elektricien in Nijmegen actief geweest.

Wat doet een elektricien?

Wij verzorgen de vervanging van uw oude of aanleg van een nieuwe groepenkast, uw alarminstallatie en alle andere bekende elektrische werkzaamheden. Bel ons gewoon even of vraag een offerte op.

Het aanleggen van elektra is ons vak

Elektricien Nijmegen is uw totaal leverancier op het gebied van elektra en het aanleggen van elektrische installaties. Wij werken voor particuliere en voor zakelijke opdrachtgevers.

Als u twijfelt over de betrouwbaarheid van uw elektrische installatie dan moet u zeker niet zelf gaan klussen. Gun uzelf de rust en schakel de hulp in van een specialist! Onze elektriciens komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en u zo nodig te helpen met het oplossen van het probleem.

Groepenkast uitbreiden of vervangen?

Omdat de groepenkast het centrale punt is van waaruit de stroomvoorziening bij u thuis of op het werk plaats vindt is het van het grootste belang dat hier alles perfect functioneert. AS Elektricien Nijmegen zorgt ervoor dat de groepenkast uiterst professionele wordt uitgebreid of vervangen. Als u dat wilt dan adviseren wij u welk soort groepenkast het beste past op uw gebruiksdoelen.

Een elektromonteur is een specialist in het aanleggen en aanbrengen van elektra in nieuwbouw en bestaande woningen. Tegenwoordig is de regelgeving omtrent elektra verder aangescherpt en daarom is het verstandig om een elektricien in te schakelen. Van elektra aanleggen tot het vervangen van uw groepenkast. Wij zijn er voor alle klussen op het gebied van elektra. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring als elektromonteur en wij werken alleen met de beste materialen zodat u kunt vertrouwen op uw installatie. Naast het aanleggen van elektra in woningen kunnen wij u ook helpen met professionele elektrotechnische installaties. Dit doen wij voor de detailhandel maar ook voor grote ondernemingen. Denk daarbij aan krachtstroom aansluitingen. Bel voor meer informatie of maak gebruik van ons offerte formulier.

Signaleren en oplossen van elektrische storingen en kortsluiting

De impact van kortsluiting of een stroomstoring is enorm. In het slechtste geval komt uw onderneming volledig stil te liggen. Het internet klapt eruit, computers doen het niet meer en de betaalautomaat is down. Dat kan u duizenden euro’s per uur kosten en is een risico dat u niet wilt lopen.
Als de storing buitenshuis plaatsvindt (dus als ook uw buren er last van hebben) dan ligt het probleem bij de Liander en is het aan hen om het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Doet het probleem zich uitsluitend binnen de muren van uw bedrijf of woning voor, dan is het aan u om de stroomstoring te verhelpen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer energie. Daarom kunt u – in het geval van een storing – dag en nacht een beroep doen op de dienstverlening van uw elektricien in Nijmegen. Ook in het weekend en op feestdagen!

elektricien nijmegen

Een stroomstoring komt nooit gelegen!

Wij zijn zo snel mogelijk bij u op locatie als u te kampen heeft met een stroomstoring. Dat is dan ook voor ons de reden om alleen te werken in het KAN gebied dus in een straal van 20 km om Nijmegen en Arnhem. Dat houdt in dat wij bij nood overal binnen 30 minuten kunnen zijn.

Uw apparatuur wordt door ons vakkundig geïnstalleerd

Een aantal elektrische apparaten vereisen een specifieke manier van installatie, zodat de werking en veiligheid ervan gewaarborgd wordt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de installatie van veel kookplaten en stoomovens. Onze elektriciens in Nijmegen worden voortduren bijgeschoold en wij werken dus zeer professioneel.

Uw alarminstallatie zonder energie?

Een van de apparaten waarbij een optimale stroomtoevoer erg belangrijk is, is natuurlijk een alarminstallatie. Geen goede stroomtoevoer betekent per slot van rekening dat de installatie geen alarm kan slaan als dat nodig zou zijn. Een alarm installatie aanleggen vereist dan ook een doordachte aanpak.

Los van het feit dat de stroomtoevoer naar de apparatuur vanzelfsprekend optimaal moet zijn, moet tijdens het elektra aanleggen ook rekening worden gehouden met de loop van de bedrading zodat kwaadwillende niet 123 toegang hebben tot de aanvoer. Technisch gezien kunt u natuurlijk de alarminstallatie voorzien van een noodvoorziening en de uitgaande lijn dubbel uitvoeren met een GSM verbinding.