Elektricien Elst

Elektricien Elst – A.S. Technische Installaties – is uw totaal leverancier op het gebied van elektra en het aanleggen van elektrische installaties. Wij werken voor particuliere en voor zakelijke opdrachtgevers en met meer dan 10.000 inwoners en meer dan 800 ondernemingen is Elst voor ons een belangrijk verzorgingsgebied. Omdat wij onze vestiging hebben in Arnhem Zuid en werken in een straal van 20 km om Arnhem en Nijmegen zijn wij altijd snel ter plekke als de nood echt aan de man is zoals bijvoorbeeld tijdens een stroomstoring bij u op de zaak.

Het aanleggen van elektra is ons vak en dat doen we professioneel en met plezier!

Als u twijfelt over de betrouwbaarheid van uw elektrische installatie dan moet u zeker niet zelf gaan klussen. Gun uzelf de rust en schakel de hulp in van een specialist uit de omgeving! Onze elektriciens komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en u zo nodig te helpen met het oplossen van het probleem.

  Groepenkast uitbreiden of vervangen?

  Omdat de groepenkast het centrale punt is van waaruit de stroomvoorziening bij u thuis of op het werk plaats vindt is het van het grootste belang dat hier alles perfect functioneert. A.S. Elektricien Elst zorgt ervoor dat de groepenkast uiterst professionele wordt uitgebreid of vervangen. Als u dat wilt dan adviseren wij u welk soort groepenkast het beste past op uw gebruiksdoelen.

  Uw apparatuur vakkundig geïnstalleerd

  Een aantal elektrische apparaten vereisen een specifieke manier van installatie, zodat de werking en veiligheid ervan gewaarborgd wordt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de installatie van veel kookplaten en stoomovens. Onze elektriciens in Elst worden voortduren bijgeschoold en wij werken dus zeer professioneel.

  Een stroomstoring komt nooit gelegen!

  “Wij zijn zo snel mogelijk bij u op locatie als u te kampen heeft met een stroomstoring. Dat is dan ook voor ons de reden om alleen te werken in het K.A.N. gebied dus in een straal van 20 km om Elst. Dat houdt in dat wij bij nood overal binnen 30 minuten kunnen zijn.”

  Wat doet uw elektricien Elst?

  Een elektricien is een specialist in het aanleggen en aanbrengen van elektra in nieuwbouw en bestaande woningen. Tegenwoordig is de regelgeving omtrent elektra verder aangescherpt en daarom is het verstandig om een elektricien in te schakelen. Van elektra aanleggen tot het vervangen van uw groepenkast, wij zijn er voor alle klussen op het gebied van elektra. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring als elektromonteur en wij werken alleen met de beste materialen zodat u kunt vertrouwen op uw installatie. Naast het aanleggen van elektra in woningen kunnen wij u ook helpen met professionele elektrotechnische installaties. Dit doen wij voor de detailhandel maar ook voor grote ondernemingen. Denk daarbij aan krachtstroom aansluitingen. Bel voor meer informatie of maak gebruik van ons offerte formulier.

  Signaleren en oplossen van elektrische storingen en kortsluiting

  De impact van kortsluiting of een stroomstoring is enorm. In het slechtste geval komt uw onderneming volledig stil te liggen. Het netwerk klapt eruit, computers doen het niet meer en de pin terminal is down. Dat kan u duizenden euro’s per uur kosten en is een risico dat u niet wilt lopen.
  Als de storing buitenshuis plaatsvindt (dus als ook uw buren er last van hebben) dan ligt het probleem bij de Liander en is het aan hen om het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Doet het probleem zich uitsluitend binnen de muren van uw bedrijf of woning voor, dan is het aan u om de stroomstoring te verhelpen.

  U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer energie. Daarom kunt u – in het geval van een storing – dag en nacht een beroep doen op de dienstverlening van uw elektricien in Elst. Ook in het weekend en op feestdagen!