Elektricien Arnhem Zuid

Natuurlijk belt u als eerste de Elektricien Arnhem Zuid A.S. Technische Installaties. Wij zijn als eerste bij u omdat wij nu eenmaal in Arnhem Zuid ons vestigingsadres hebben. Bel 06 438 94 012

Oplossen van elektrische storingen en kortsluiting

De impact van kortsluiting of een stroomstoring is enorm. In het slechtste geval komt uw onderneming volledig stil te liggen. Het netwerk klapt eruit, computers doen het niet meer en de pin terminal is down. Dat kan u duizenden euro’s per uur kosten en is een risico dat u niet wilt lopen.
Als de oorzaak van de storing buiten uw woning plaatsvindt (uw buren hebben dan ook geen stroom) dan ligt het probleem bij de Liander en is het aan hen om het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Storing in huis in Arnhem Zuid?

Doet het probleem zich uitsluitend binnen de muren van uw bedrijf of woning voor, dan is het aan u om de stroomstoring te verhelpen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer energie.

Daarom kunt u – in het geval van een storing – dag en nacht een beroep doen op de dienstverlening van uw elektricien in Nijmegen. Ook in het weekend en op feestdagen!

Wat doet een elektricien?

Een elektromonteur is een specialist in het aanleggen en aanbrengen van elektra in nieuwbouw en bestaande woningen. Tegenwoordig is de regelgeving omtrent elektra verder aangescherpt en daarom is het verstandig om een elektricien in te schakelen.

Van elektra aanleggen tot het vervangen van uw groepenkast. Wij zijn er voor alle klussen op het gebied van elektra. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring als elektromonteur en wij werken alleen met de beste materialen zodat u kunt vertrouwen op uw installatie. Naast het aanleggen van elektra in woningen kunnen wij u ook helpen met professionele elektrotechnische installaties. Dit doen wij voor de detailhandel maar ook voor grote ondernemingen. Denk daarbij aan krachtstroom aansluitingen. Bel voor meer informatie of maak gebruik van ons offerte formulier.

Een stroomstoring komt nooit gelegen!

Wij zijn zo snel mogelijk bij u op locatie als u te maken krijgt met een stroomstoring. Dat is dan ook voor ons de reden om alleen te werken in het KAN gebied dus in een straal van 20 km om Nijmegen en Arnhem. Dat houdt in dat wij bij nood overal binnen 30 minuten kunnen zijn.

A.S. Technische Installaties Elektricien Arnhem Zuid

Woudrichemstraat 177
6844 GH ARNHEM

06 438 94 012
info@as-elektro.nl