Meterkast vervangen Arnhem

Niet dat u er heel vrolijk van wordt maar soms is het nodig om de meterkast te vervangen. Met name in de duizenden oude woningen in Arnhem Noord en Arnhem Centrum kan het verstandig zijn om de meterkast te vervangen of opnieuw op te bouwen zodat hij voldoet aan de wensen van deze tijd. Wilt u uw meterkast vervangen Arnhem? Vraag dan gratis offerte aan en wij maken een afspraak voor een goed advies.

Wij snappen dat u er niet vrolijk van wordt maar ons hart gaat sneller kloppen als wij een professionele meterkast voor u mogen aanleggen en inrichten

Wij maken daarvoor gebruik van de beste materialen om te komen tot een betrouwbare installatie die ook nog eens prettig is in gebruik en op de toekomst voorbereid. Wist u al dat in de toekomst steeds meer en meer woningen gebruik zullen maken van interne opslag van elektriciteit omdat tijdens de piekuren van de zon de energie van de zonnepanelen niet teruggeleverd hoeft te worden.

Dat is dan ook ons advies. Houdt rekening met de komst van zonnepanelen én een eigen thuisbatterij!

Meterast vervangen Arnhem

Onze hoogopgeleide elektricien regelt dat voor u.

A.S. Technische Installaties heeft zeer veel ervaring en kennis van elektrische apparatuur. Wij zetten onze kennis in om storingen aan uw groepenkast, stopcontact of bijvoorbeeld bedrading te voorkomen of, indien nodig, te verhelpen.

U wilt uw meterkast vervangen in Arnhem?

Omdat de groepenkast het centrale punt is van waaruit de stroomvoorziening bij u thuis of op het werk plaats vindt is het van het grootste belang dat alles perfect functioneert. AS Technische Installaties zorgt ervoor dat de groepenkast uiterst professioneel wordt uitgebreid of vervangen. Als u dat wilt dan adviseren wij u welk soort groepenkast het beste past op uw gebruiksdoelen.

Onze elektricien in Arnhem kan naast reparatie en onderhoud ook nieuwe elektrische installaties aanleggen. Vaak worden wij gebeld bij storingen in de keuken omdat de ‘stoppen doorslaan’. Dit lossen wij op door een aparte groep aan te leggen in combinatie met een perilex-aansluiting in uw keuken ten behoeve van zware elektrische apparatuur waaronder de kookplaat.

Ook voor het ontwerpen en aanleggen van een verlichtingsplan bent u bij AS Technische Installaties aan het juiste adres. Onze elektriciens in Arnhem zijn er om u te helpen! Bel ons gewoon via 06 438 94 012 of stuur ons een aanvraag via het offerteformulier.