Algemeen

Meterkast vervangen Arnhem

Niet dat u er heel vrolijk van wordt maar soms is het nodig om de meterkast te vervangen. Met name in de duizenden oude woningen in Arnhem Noord en Arnhem Centrum kan het verstandig zijn om de meterkast te vervangen of opnieuw op te bouwen zodat hij voldoet aan de wensen van deze tijd. Wilt u uw meterkast vervangen Arnhem? Vraag dan gratis offerte aan en wij maken een afspraak voor een goed advies.

Wij snappen dat u er niet vrolijk van wordt maar ons hart gaat sneller kloppen als wij een professionele meterkast voor u mogen aanleggen en inrichten

Wij maken daarvoor gebruik van de beste materialen om te komen tot een betrouwbare installatie die ook nog eens prettig is in gebruik en op de toekomst voorbereid. Wist u al dat in de toekomst steeds meer en meer woningen gebruik zullen maken van interne opslag van elektriciteit omdat tijdens de piekuren van de zon de energie van de zonnepanelen niet teruggeleverd hoeft te worden.

Dat is dan ook ons advies. Houdt rekening met de komst van zonnepanelen én een eigen thuisbatterij!

Meterast vervangen Arnhem

Onze hoogopgeleide elektricien regelt dat voor u.

A.S. Technische Installaties heeft zeer veel ervaring en kennis van elektrische apparatuur. Wij zetten onze kennis in om storingen aan uw groepenkast, stopcontact of bijvoorbeeld bedrading te voorkomen of, indien nodig, te verhelpen.

Over A.S. Technische Installaties Arnhem

Naast reparaties en onderhoud, kan onze elektricien in Amsterdam ook nieuwe elektrische installaties aanleggen. Denk dan bijvoorbeeld aan het plaatsen van een perilex-aansluiting in uw keuken ten behoeve van de zwaardere elektrische apparatuur. Het ontwikkelen en aanleggen van een verlichtingsplan of het toevoegen van een extra groep in uw meterkast. Onze elektriciens in Arnhem staan voor u klaar in het uitvoeren van uw wensen!

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via of maak gebruik van ons offerteformulier.